Voor al het onderhoud aan uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.
Al Ruim 30 jaar een begrip in Lelystad!

Wie zijn wij!?


Een kleinere Garage waar we met vader moeder en zoon werken.


Dus een echt familie bedrijf. De meeste van onze klanten kennen we bij naam of auto. Dit zorgt voor een persoonlijk contact, gemoedelijke sfeer en een snelle service. Bovendien leveren wij dezelfde kwaliteit als een gerenomeerde VAG dealer, maar dan tegen een scherper tarief. Wij zijn niet het adres voor koopjesjagers die zich laten leiden door de laagste prijs, maar wel het adres voor betrouwbaar onderhoud van uw auto tegen een concurrerende prijs. Wilt U een prijsopgaaf voor reparatie of onderhoud komt u even langs dan kunnen we U de juiste prijs doorgeven.Wat Doen wij!?

 

 

Reparatie & Onderhoud


Wij hebben ons volledig toegelegd op de werkplaats, hiervoor hebben we de juiste investeringen gemaakt. zo hebben wij onderander:

Hierdoor kunnen we u volledig van dienst zijn wanneer u in een Volkswagen, Audi, Seat of Skoda rijd. Theo en Eric (vader en zoon) werken samen in de werkplaats en zijn volledig toegewijd aan deze merken. Rijd u in een ander merk? Helaas dan moeten we u toch door verwijzen naar een specialist of dealer van het merk waar u mee rijd.
Iemand die u verteld dat ze u volledig kunnen helpen of u nou een Volkswagen, Fiat of Peugeot heeft, dat kan gewoon niet!

Auto verkoop


Wegens de verandering van het koopgedrag van de consument hebben wij geen verkoop auto's meer staan.

De prijzen en de vraag naar een bepaalde auto veranderd constant.

Daarom hebben wij besloten alleen nog nieuwe of 2e hands auto's te verkopen op bestelling.

U geeft ons door wat voor auto u zoekt, wij geven u hierbij het juiste advies wat voor u de beste keus is.
Omdat wij de auto niet hebben staan maakt het in feite niet uit welke auto u koopt (benzine, diesel, kleur , type enz.) Wij zullen u dus nooit een auto aansmeren die toevallig op voorraad staat.

Kom langs dan kunnen we samen uw wensen doornemen, dan  gaan wij voor u op zoek bij betrouwbare partners om voor u de beste deal te maken!Hoe is het begonnen!?

In 1972 ben ik Theo als monteur begonnen. Na 13 jaar ervaring opgedaan te hebben ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Carstad. Inmiddels heb ik Carstad, samen met mijn vrouw Marjolein, weten uit te breiden tot een garagebedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en persoonlijke aanpak.

In 2004 is het service niveau nog verder omhoog gegaan nadat mijn jongste zoon, (eerste monteur en specialist op het gebied van Audi en VW) besloot om ons te komen versterken met zijn technisch inzicht en zijn gouden handjes.

Ik hoop u snel in ons bedrijf te kunnen ontvangen, zodat ik u persoonlijk aan de familie kan voorstellen.

Met vriendelijke groet,

Theo.


 

 
 
 
 
Bellen
Info