Voor al het onderhoud aan uw Volkswagen en Audi 
Al Ruim 40 jaar een begrip in Lelystad! Maar 15 December 2023 gaan wij sluiten!

Wie zijn wij!?


Een kleinere Garage waar we met vader moeder en zoon werken.


Dus een echt familie bedrijf. De meeste van onze klanten kennen we bij naam of auto. Dit zorgt voor een persoonlijk contact, gemoedelijke sfeer en een snelle service. Bovendien leveren wij dezelfde kwaliteit als een gerenomeerde VAG dealer, maar dan tegen een scherper tarief. Wij zijn niet het adres voor koopjesjagers die zich laten leiden door de laagste prijs, maar wel het adres voor betrouwbaar onderhoud van uw auto tegen een concurrerende prijs. Wilt U een prijsopgaaf voor reparatie of onderhoud komt u even langs dan kunnen we U de juiste prijs doorgeven.Wat Doen wij!?

 

 

Reparatie & Onderhoud


Wij hebben ons volledig toegelegd op de werkplaats, hiervoor hebben we de juiste investeringen gemaakt. zo hebben wij onderander:

  • originele diagnose apparatuur.
  • online verbinding met de fabrikanten.
  • meest uitgebreide airco apparatuur(R134A & R1234YF)
  • automaat versnellingsbak spoel apparatuur.
  • veel speciaal gereedschap voor de V.A.G auto's

Hierdoor kunnen we u volledig van dienst zijn wanneer u in een Volkswagen, Audi, Seat of Skoda rijd. Theo en Eric (vader en zoon) werken samen in de werkplaats en zijn volledig toegewijd aan deze merken. Rijd u in een ander merk? Helaas dan moeten we u toch door verwijzen naar een specialist of dealer van het merk waar u mee rijd.

Iemand die u verteld dat ze u volledig kunnen helpen of u nou een Volkswagen, Fiat of Peugeot heeft, dat kan gewoon niet!

Hoe is het begonnen!?

In 1972 ben ik Theo als monteur begonnen. Na 13 jaar ervaring opgedaan te hebben ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Carstad. Inmiddels heb ik Carstad, samen met mijn vrouw Marjolein, weten uit te breiden tot een garagebedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en persoonlijke aanpak.

In 2004 is het service niveau nog verder omhoog gegaan nadat mijn jongste zoon, (eerste monteur en specialist op het gebied van volkswagen Audi en Porsche ) besloot om ons te komen versterken met zijn technisch inzicht en zijn gouden handjes.

Ik hoop u snel in ons bedrijf te kunnen ontvangen, zodat ik u persoonlijk aan de familie kan voorstellen.

Met vriendelijke groet,

Theo.


 

 
 
 
 
Bellen
Info